Blog

Přechod na Napojse 3.0 - Zjednodušte své e-commerce podnikání

S radostí vám oznamujeme spuštění naší revoluční aplikace Napojse 3.0! Tato nová verze přináší celou řadu inovací a funkcí, které promění způsob, jakým spravujete své e-commerce podnikání. Přejděte na Napojse 3.0 a využijte všechny její výhody!

Proč přejít na Napojse 3.0?

Napojse 3.0 je navržena s ohledem na vaše potřeby a přináší několik klíčových vylepšení:

  • Moderní uživatelské rozhraní
    Nové a intuitivní uživatelské rozhraní Napojse 3.0 vám výrazně usnadní práci. Design je nejen esteticky příjemný, ale i praktický a zaměřený na maximální efektivitu. Už žádné zbytečné klikání – vše je na dosah ruky!
  • Napojse Feed Manager
    Importujte si jakákoliv data do Napojse bez omezení! Vyberte si z desítek přednastavených šablon, nebo si vytvořte import jakéhokoliv feedu pouhým naklikáním. Ušetřete čas a peníze a získejte plnou kontrolu nad svými daty.
  • Napojse Export Manager 
    Napojte se na desítky e-shopových platforem nebo srovnávačů pomocí připravených exportních šablon. Nebo si vytvořte svou vlastní přesně podle vašich potřeb. A navíc, počet exportů není omezen! Chcete si napojit dodavatele na několik e-shopů a v každém zobrazovat jiné produkty s jinými cenami? Žádný problém! Integrace s nejpopulárnějšími platformami nebyla nikdy jednodušší.
  • Napojse Business Point 
    Objevte nové dodavatele, které jsme osobně kontaktovali a ověřili. Vše máte k dispozici na jednom místě. Napojení na váš e-shop jsme už vyřešili. 
  • Dropshipping 
    Rozjeďte si e-shop bez nákladů na sklad! Dodavatele jsme pro vás už domluvili. Vy si je jen naklikáte na svůj e-shop. Sklad, přepravu a papírování nechte na něm.

Jak provést migraci účtu?

Máte-li již účet na naší stávající aplikaci a chcete přejít na Napojse 3.0, je třeba provést migraci vašich dat. Naše technická podpora je připravena vám s tím pomoci a zajistit hladký přechod.

Migrace ze staré verze Napojse na Napojse 3.0 není nutná ani povinná. Aplikace poběží souběžně a e staré verzi budeme i nadále poskytovat kompletní technickou podporu.

Cena migrace

Migrace dat zpoplatněna částkou 690 Kč bez DPH za jeden feed. Tato částka pokrývá kompletní migraci vašich dat včetně všech nastavených pravidel. Naším cílem je zajistit, aby vaše data byla přenesena přesně tak, jak je potřebujete.

V případě migrace napojení na dodavatele pomocí API, I6WS nebo jiných systémových řešení, vám zašleme cenovou nabídka na míru.

Proč to musím platit?

Migrace dat na novou aplikaci není jednoduchá a je z velké části o ruční práci. Jedná se o dvě samostatně stojící prostředí, které mezi sebou nejsou kompatibilní a nijak nekomunikují. Napojení feedů tedy musíme provést kompletně znovu. To znamená data zpracovat, napárovat a zkontrolovat, aby vše fungovalo bez problémů tak, jako dříve. Navíc vám přeneseme pravidla, ruční úpravy i párování kategorií.

Mohu zůstat na Napojse 2.0?

Rozhodně ano! Napojse 2.0 budeme dál plně podporovat a nepocítíte žádná omezení. Pokud se tedy rozhodnete zůstat na Napojse 2.0, vše bude fungovat i nadále stejně, jak jste zvyklí.

Co zahrnuje migrace?

  • Přenos všech vašich dat
    Všechny feedy a produktová data budou přenesena do nové aplikace Napojse 3.0.
  • Zachování nastavených pravidel 
    Všechna pravidla, která máte nastavena ve stávající aplikaci, budou přesně přenesena do nové verze.

Jak začít?

  • Kontaktujte nás 
    Pokud se rozhodnete pro migraci, prosím kontaktujte náš tým podpory. Rádi vám poskytneme všechny potřebné informace a odpovíme na vaše dotazy.
  • Naplánování migrace
    Společně naplánujeme čas migrace, aby vše proběhlo hladce a bez problémů.
  • Migrace dat 
    Náš tým provede kompletní migraci vašich dat do nové aplikace.

Děkujeme za vaši podporu

Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Jsme tu, abychom vám pomohli a zajistili nejjednodušší přechod na nové Napojse 3.0. Pokud máte jakékoliv otázky nebo potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat.

Těšíme se na vaši zpětnou vazbu a věříme, že vám Napojse 3.0 přinese mnoho nových příležitostí a usnadní vaši práci.

Petr Kilian 24.7.2024

Komentáře