Blog

Objevte revoluci v e-commerce. Představujeme Napojse 3.0!

S obrovským nadšením vám představujeme naši nejnovější a vylepšenou aplikaci – Napojse 3.0! Po měsících intenzivní práce a pečlivého naslouchání vašim potřebám jsme vytvořili platformu, která přináší revoluční změny a inovace.

Přečtěte si, jaké hlavní výhody a vylepšení Napojse 3.0 nabízí a proč byste si ji neměli nechat ujít!

Co je nového v Napojse 3.0?

  • Moderní uživatelské rozhraní 
    Nové a intuitivní uživatelské rozhraní Napojse 3.0 vám výrazně usnadní práci. Design je nejen esteticky příjemný, ale i praktický a zaměřený na maximální efektivitu. Už žádné zbytečné klikání – vše je na dosah ruky!
  • Napojse Feed Manager  
    Importujte si jakákoliv data do Napojse bez omezení! Vyberte si z desítek přednastavených šablon, nebo si vytvořte import jakéhokoliv feedu pouhým naklikáním. Ušetřete čas a peníze a získejte plnou kontrolu nad svými daty.
  • Napojse Export Manager
    Napojte se na desítky e-shopových platforem nebo srovnávačů pomocí připravených exportních šablon, nebo si vytvořte svou vlastní přesně podle vašich potřeb. A navíc, počet exportů není omezen! Chcete si napojit dodavatele na několik e-shopů a v každém zobrazovat jiné produkty s jinými cenami? Žádný problém! Integrace s nejpopulárnějšími platformami nebyla nikdy jednodušší.
  • Napojse Business Point 
    Objevte nové dodavatele, které jsme osobně kontaktovali a ověřili. Vše máte k dispozici na jednom místě. Napojení na váš e-shop jsme už vyřešili. 
  • Dropshipping 
    Rozjeďte si e-shop bez nákladů na sklad! Dodavatele jsme pro vás už domluvili. Vy si je jen naklikáte na svůj e-shop. Sklad, přepravu a papírování nechte na něm.

Jak začít s Napojse 3.0?

Nová registrace 
Registrace do Napojse 3.0 je jednoduchá a rychlá. Začněte objevovat všechny možnosti, které vám naše aplikace nabízí, a využijte její potenciál naplno.

Snadný přechod 
Pokud již máte účet ve starší verzi aplikace, nemusíte se bát. Starou verzi nevypínáme a nadále ji podporujeme. Přechod na Napojse 3.0 je hladký a bezproblémový. Více informací naleznete zde.

Těšíme se, až vyzkoušíte Napojse 3.0 a objevíte všechny výhody, které přináší. Vaše spokojenost je pro nás klíčová a jsme tu, abychom vám poskytli co nejlepší podporu. Pokud máte jakékoliv dotazy nebo potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat.

Děkujeme za vaši důvěru a těšíme se na úspěšnou spolupráci!

Petr Kilian 24.7.2024

Komentáře