Blog

Napojse Business Point: Váš nový zdroj spolehlivých dodavatelů

Napojse Business Point, revoluční katalog dodavatelů, který vám usnadní hledání a navazování spolupráce s novými obchodními partnery.

V Napojse 3.0 jsme vytvořili platformu, kde můžete snadno a rychle najít ověřené dodavatele a rozšířit svůj sortiment produktů. Přečtěte si, jaké výhody vám Napojse Business Point přináší a jak jej můžete začít využívat.

Co je Napojse Business Point ?

Napojse Business Point není jen běžný katalog dodavatelů. Je to místo, kde najdete pečlivě vybrané a osobně ověřené dodavatele, kteří jsou otevřeni spolupráci. Každého dodavatele jsme osobně kontaktovali. A to není vše - stačí pár kliknutí a propojení s vaším e-shopem je hotové!

Výhody Napojse Business Point 

1. Ověření dodavatelé

Každého dodavatele v Napojse Business Point jsme osobně kontaktovali. Každý z nich je otevřený spolupráci s internetovými obchody. A každý z nich má připravený produktový feed, na který se můžete na pár kliknutí napojit. 

2. Žádné provize, nezávislé dohody

Kromě technického napojení nijak nezasahujeme do dohod, které dodavatel se svými odběrateli vyjedná. Za napojení nepožadujeme žádnou provizi. Ze strany Napojse neexistují žádná omezení ani skryté poplatky.

3. Snadné vyhledávání

Díky intuitivnímu rozhraní Napojse Business Point můžete rychle a snadno vyhledávat dodavatele podle různých kritérií, jako jsou kategorie produktů, produkty samotné a další. To vám ušetří čas a usnadní hledání vhodných partnerů.

4. Napojení na pár kliknutí

V Napojse Business Point to nalezením vhodného dodavatele nekončí. Stačí pár kliknutí a sortiment dodavatele si napojíte na váš e-shop! 

5. Podpora a asistence

Náš tým je vám k dispozici, aby vám pomohl s jakýmikoliv dotazy nebo problémy. Ať už potřebujete pomoc s výběrem dodavatele nebo s nastavením spolupráce, jsme tu pro vás.

Jak začít s Napojse Business Point ?

  1. Přihlaste se do Napojse 3.0: pokud ještě nemáte účet, vytvořte si ho. Je to zcela nezávazné a navíc zdarma.
  2. Přejděte do Napojse Business Point: v hlavním menu aplikace najdete sekci "Business Point." Klikněte na ni a otevře se vám katalog dodavatelů.
  3. Prozkoumejte dodavatele: procházejte seznam dodavatelů a jejich nabídky. Použijte filtry a vyhledávací nástroje, abyste našli dodavatele, kteří nejlépe odpovídají vašim potřebám.
    4. Navázání spolupráce: jakmile najdete vhodného dodavatele, můžete si jeho katalog produktů rovnou napojit, případně jej kontaktovat přímo prostřednictvím naší platformy a domluvit si podmínky spolupráce. Jakmile aši žádost dodavatel potvrdí, stačí pár kliknutí můžete začít prodávat nové produkty ve svém e-shopu.

Konec článku, začátek spolupráce

Napojse Business Point je skvělou příležitostí, jak najít spolehlivé dodavatele a rozšířit svůj sortiment produktů. S naší platformou máte jistotu, že spolupracujete s ověřenými partnery a můžete se plně soustředit na růst svého podnikání.

Vyzkoušejte Napojse Business Point ještě dnes a objevte nové možnosti pro svůj byznys. Pokud máte jakékoliv dotazy nebo potřebujete asistenci, náš tým podpory je vám k dispozici.

Děkujeme, že jste s námi, a těšíme se na vaše úspěchy s Napojse 3.0!

Zjistěte více o Napojse Business Point

Vytvořte si účet zdarma

Petr Kilian 25.7.2024

Komentáře